Vybavení

APARTMÁN NA LIPNĚ NABÍZÍ

Součástí apartmánu je venkovní posezení (stůl a 4 židle) na předzahrádce 10 m2, vstupní předsíňka s šatníkem, zařízený kuchyňský kout s kompletním vybavením, sklokeramickou deskou, konvicí, kávovarem Dolce Gusto, mikrovlnnou troubou, topinkovačem, tyčovým mixérem, multifunkčním hrncem, lednicí a myčkou na nádobí. Apartmán je vybaven nábytkem, má samostatné WC a prostornou koupelnu se sprchovým koutem a možností odložení sportovního vybavení, jízdní kola je možné zamknout pod pergolou, nebo v kolostavu vestibulu budovy. Dále je k dispozici Wi-Fi, TV a DVD přehrávač, fén, žehlička, vysavač, dětská jídelní židlička a rozkládací postýlka.

Z místních služeb rezortu lze objednat v hlavní sezoně saunu či perličkovou koupel.

50 metrů od apartmánu se nachází obchod s potravinami, pošta a zastávka autobusu. V blízkém okolí se také nachází restaurace, kavárny, lékárna, pláž, dětské hřiště, skiareál, aquaworld a další, viz lokalita.

Vybavení

  1. Kuchyňka je vybavena kuchyňskou linkou s dřezem a varnou deskou (2 plotýnky), standardním kuchyňským nádobím, kávovarem Dolce-Gusto, rychlovarnou konvicí, topinkovačem, mikrovlnnou troubou, multifunkčním hrncem, lednicí s mrazákem a myčkou na nádobí.
  2. Jídelní stůl, 4 židle.
  3. Lůžka mají standardní matrace střední tvrdosti (manželská postel 200×160, palanda 180×80, gauč 200×130).
  4. Ložní prádlo a ručníky dle počtu osob.
  5. Šatní skříně a noční stolky poskytují přiměřený úložný prostor.
  6. TV a DVD přehrávač, Wi-Fi.
  7. Ionizér vzduchu, žehlička s žehlícím prknem, rozkládací dětská postýlka a jídelní židlička.
  8. Předzahrádka – 2x stolek a 4 židle (+2 rozkládací zahradní křesla).
  9. Koupelna s WC má standardní zařizovací předměty (rozkládací sušák na prádlo, sprcha, umyvadlo, zrcadlo, fén, WC, předložka ke sprchovému koutu).
  10. K úklidu je k dispozici mop a vysavač.
  11. Základní toaletní potřeby (mýdlo, toaletní papír) a čisticí prostředky jsou ve vybavení apartmánu.